Informare abonați COVID – 19

Stimați consumatori,

Odată cu instituirea Stării de urgență pe teritoriul României, ca urmare a evoluției situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, RAJA S.A. vă asigură că a implementat și respectă toate măsurile necesare pentru furnizarea apei potabile în regim continuu și în condiții de siguranță. Astfel, Celula de criză înființată la nivelul societății gestionează 24/24 toate măsurile dispuse la nivelul companiei pentru prevenirea răspândirii virusului și funcționarea tuturor sistemelor.

Pentru a asigura protecția sănătății consumatorilor noștri, prin accesul sigur la apă potabilă de calitate, au fost luate măsuri de izolare preventivă a angajaților care dețin un rol esențial în asigurarea acestui serviciu vital. În acest sens, echipe cu personal specializat au fost constituite și dislocate, în peste 100 de puncte de lucru, asigurând continuitatea furnizării serviciului prin muncă în condiții de izolare.

De aceea, pentru a se evita răspândirea virusului și implicit pentru asigurarea funcționalității serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare, vă rugăm încă o dată să evitați deplasările la sediile RAJA și să apelați la variantele electronice și telefonice puse la dispoziție pe site-ul www.rajac.ro.

Vă asigurăm că suntem pregătiţi să facem faţă cu profesionalism tuturor provocărilor generate de epidemia coronavirusului SARS-CoV-2 şi să asigurăm apa atât de necesară tuturor consumatorilor.