Lucrări de spălare a rețelei de distribuție a apei din orașul Buftea în perioada 09-14 martie 2020!

RAJA SA continuă, în perioada care urmează, executarea lucrărilor de spălare a rețelei de distribuție a apei din orașul Buftea. Această acțiune face parte din programul de mentenanță preventivă și urmărește asigurarea calității apei distribuite consumatorilor. Lucrările se desfășoară săptămânal, de luni până sâmbătă, pe câte un tronson de rețea, în diferite intervale orare nocturne.

Astfel, în perioada 09 -14 martie 2020, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei, în intervalul orar 22.00 – 06.00, după următorul program:

  • în noaptea de luni spre marți, 09 spre 10 martie 2020, vor fi afectați consumatorii de pe străzile: Mărăști, Badea Popescu, Dimitrie Stelaru, Stejarului, D.Dumitrescu, Cincinat Pavelescu și Ion Vlad ( între străzile Mărăşti si Crişan);
  • în noaptea de marți spre miercuri, 10 spre 11 martie 2020, va fi sistată furnizarea apei pe străzile: Crişan, Şcolii și Măneşti (tronsonul delimitat de străzile Şcolii şi Independenței);
  • în noaptea de miercuri spre joi, 11 spre 12 martie 2020, nu vor avea apă la robinete abonații de pe străzile Independenţei (între străzile Măneşti şi Horia) și Unirii;
  • în noaptea de joi spre vineri, 12 spre 13 martie 2020, vor fi afectați de lipsa apei abonații de pe străzile: Independenţei (tronsonul delimitat de străzile Măneşti și Milano), Milano, Măneşti, Stăvilarului, Teilor și Cartier Tineri;
  • în noaptea de vineri spre sâmbătă, 13 spre 14 martie 2020, nu vor avea apă la robinete abonații de pe străzile: Abator, I.C. Brătianu, Iuliu Maniu și Colentina.

Programul de spălare a conductelor pentru următoarea perioadă, cu menționarea străzilor și a intervalului orar, va fi comunicat săptămânal.

La reluarea furnizării apei, se vor executa operațiuni de golire sub presiune a rețelelor, motiv pentru care, pentru o scurtă perioadă de timp, este posibil ca apa să prezinte modificări în ceea ce privește turbiditatea și culoarea. În acest context, rugăm toți abonații să nu consume apă de la robinete până la limpezirea ei completă.

Ne cerem scuze față de abonații afectați, pe care îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de aceste opriri să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum şi uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.