Programul lucrărilor de spălare a rețelei de distribuție din orașul Buftea în perioada 02-07 martie 2020!

RAJA SA continuă, în perioada care urmează, executarea lucrărilor de spălare a rețelei de distribuție a apei din orașul Buftea. Această acțiune face parte din programul de mentenanță preventivă și urmărește asigurarea calității apei distribuite consumatorilor. Lucrările se desfășoară săptămânal, de luni până sâmbătă, pe câte un tronson de rețea, în diferite intervale orare nocturne.

Astfel, în perioada 02 – 07 martie 2020, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei, în intervalul orar 22.00 – 06.00, după următorul program:

  • în noaptea de luni spre marți, 02 spre 03 martie 2020, vor fi afectați consumatorii de pe str.Uzinei nr.158I (de la nr. 158 I 1 pana la nr. 158 I 43);
  • în noaptea de marți spre miercuri, 03 spre 04 martie 2020, va fi sistată furnizarea apei pe străzile: Știrbei Vodă (între Palatul Știrbey și str. 23 August), Eroilor (între str.Știrbei Vodă și Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov) și Oltului (între str. Știrbei Vodă și Piața Centrală);
  • în noaptea de miercuri spre joi, 04 spre 05 martie 2020, nu vor avea apă la robinete abonații de pe străzile: Știrbei Vodă (între străzile Oltului și Horia), aleea cu Brazi, până la intersecția cu str.Independenței, aleea Bazei, Șaua Verde, Cloșca, Horia, Independenței (între străzile Horia și Cloșca) și Intrarea Horia ;
  • în noaptea de joi spre vineri, 05 spre 06 martie 2020, vor fi afectați de lipsa apei abonații de pe străzile: Independenței (între str. Cloșca și aleea cu Brazi), aleea cu Brazi (între străzile Independenței și Ion Vlad), Ion Vlad (între str.Mărăști și aleea cu Brazi), Horia Romoșanu, Făgăraș, Părului, Prahovei, Cireșului, Gorunului și Arțarului;
  • în noaptea de vineri spre sâmbătă, 06 spre 07 martie 2020, nu vor avea apă la robinete abonații de pe străzile: Mărăști, Badea Popescu, Dimitrie Stelaru, Stejarului, Dumitru Dumitrescu, Cincinat Pavelescu și Ion Vlad (între străzile Mărăști și Crișan).

Programul de spălare a conductelor pentru următoarea perioadă, cu menționarea străzilor și a intervalului orar, va fi comunicat săptămânal.

La reluarea furnizării apei, se vor executa operațiuni de golire sub presiune a rețelelor, motiv pentru care, pentru o scurtă perioadă de timp, este posibil ca apa să prezinte modificări în ceea ce privește turbiditatea și culoarea. În acest context, rugăm toți abonații să nu consume apă de la robinete până la limpezirea ei completă.

Ne cerem scuze față de abonații afectați, pe care îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de aceste opriri să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum şi uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.