Programul lucrărilor de spălare a rețelei de distribuție din orașul Buftea în perioada 10-14 feb 2020!

RAJA SA continuă, în perioada care urmează, executarea lucrărilor de spălare a rețelei de distribuție a apei din orașul Buftea. Această acțiune face parte din programul de mentenanță preventivă și urmărește asigurarea calității apei distribuite consumatorilor. Lucrările se desfășoară săptămânal, de luni până joi, pe câte un tronson de rețea, în diferite intervale orare nocturne.

Astfel, în perioada 10 – 14 februarie 2020, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei, în intervalul orar 22.00 – 06.00, după următorul program:

  • în noaptea de luni spre marți, 10 spre 11 februarie 2020, vor fi afectați consumatorii de pe străzile: Sălciilor, Intrarea Platanului, Intrarea Cedrului, Intrarea Caișilor, Prunului și aleea Nucilor;
  • în noaptea de marți spre miercuri, 11 spre 12 februarie 2020, va fi sistată furnizarea apei pe străzile: Fermei, Freziei, Intrarea Stadionului, Bujorului și Șantierului (tronsonul cuprins între str.Fermei si bd. Mihai Eminescu);
  • în noaptea de miercuri spre joi, 12 spre 13 februarie 2020, nu vor avea apă la robinete abonații de pe străzile: Viilor, bd. Mihai Eminescu (tronsonul cuprins între Șos. București-Târgoviște) și Gara Buftea;
  • în noaptea de joi spre vineri, 13 spre 14 februarie 2020, vor fi afectați de lipsa apei abonații de pe străzile: Lalelelor, Zorilor și Șos. București-Târgoviște (tronsonul cuprins între bd.Mihai Eminescu și str.Viilor).

Programul de spălare a conductelor pentru următoarea perioadă, cu menționarea străzilor și a intervalului orar, va fi comunicat săptămânal.

La reluarea furnizării apei, se vor executa operațiuni de golire sub presiune a rețelelor, motiv pentru care, pentru o scurtă perioadă de timp, este posibil ca apa să prezinte modificări în ceea ce privește turbiditatea și culoarea. În acest context, rugăm toți abonații să nu consume apă de la robinete până la limpezirea ei completă.

Ne cerem scuze față de abonații afectați, pe care îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de aceste opriri să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum şi uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.