Programul lucrărilor de spălare a rețelei de distribuție din orașul Buftea în perioada 24-29 feb 2020!

RAJA SA continuă, în perioada care urmează, executarea lucrărilor de spălare a rețelei de distribuție a apei din orașul Buftea. Această acțiune face parte din programul de mentenanță preventivă și urmărește asigurarea calității apei distribuite consumatorilor. Lucrările se desfășoară săptămânal, pe câte un tronson de rețea, în diferite intervale orare nocturne.

Astfel, în perioada 24 – 29 februarie 2020, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei, în intervalul orar 22.00 – 06.00, după următorul program:

  • în noaptea de luni spre marți, 24 spre 25 februarie 2020, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe Șos. București –Târgoviște (tronsonul delimitat de Liceul Dumitru Dumitrescu și bd. Mihai Eminescu, pe sensul de mers spre București);
  • în noaptea de marți spre miercuri, 25 spre 26 februarie 2020, va fi sistată furnizarea apei pe străzile: Oituz, Luceafărului, Florilor, Oltului (între str. 23 August și Șos. București -Târgoviște), Intrarea Luceafărului și 23 August (zona delimitată de străzile Oltului și Știrbei Vodă);
  • în noaptea de miercuri spre joi, 26 spre 27 februarie 2020, nu vor avea apă la robinete abonații de pe străzile: bd. Mihai Eminescu (între Dispensar și str. 23 August) și Șos. București – Târgoviște (între Dispensar și Penny Market);
  • în noaptea de joi spre vineri, 27 spre 28 februarie 2020, vor fi afectați de lipsa apei abonații de pe străzile: Vlăsiei (de la str. Artelor până la Primărie), Viilor (tronsonul cuprins de Șos. București – Târgoviște și str. Vlăsiei) și Știrbei Vodă (între străzile 23August și Șos. București – Târgoviște);
  • în noaptea de vineri spre sâmbătă, 28 spre 29 februarie 2020, se va întrerupe furnizarea apei pe străzile: Vlăsiei, Macului și Panselelor.

Programul de spălare a conductelor pentru următoarea perioadă, cu menționarea străzilor și a intervalului orar, va fi comunicat săptămânal.

La reluarea furnizării apei, se vor executa operațiuni de golire sub presiune a rețelelor, motiv pentru care, pentru o scurtă perioadă de timp, este posibil ca apa să prezinte modificări în ceea ce privește turbiditatea și culoarea. În acest context, rugăm toți abonații să nu consume apă de la robinete până la limpezirea ei completă.

Ne cerem scuze față de abonații afectați, pe care îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de aceste opriri să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum şi uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.