Spălarea rețelei de distribuție a apei din orașul Buftea în perioada 25 – 29 mai 2020!

În perioada care urmează, RAJA SA va executa lucrări de spălare a rețelei de distribuție a apei potabile din orașul Buftea. Această acțiune face parte din programul de mentenanță preventivă și urmărește asigurarea calității apei distribuite consumatorilor. Lucrările se vor desfășura săptămânal, de luni până vineri, pe câte un tronson de rețea, în diferite intervale orare nocturne.

Astfel, în perioada 25 – 29 mai 2020, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei, între orele 22.00 și 06.00, după următorul program:

      –  în noaptea de luni spre marți – 25 spre 26 mai 2020, vor fi afectați consumatorii de pe străzile: Uzinei (tronsonul cuprins de Uzina de Apă Buftea și str. Calea Mânăstirii – cartier Bilden), str. Calea Mânăstirii și str. Păcii;

      –  în noaptea de marți spre miercuri – 26 spre 27 mai 2020, va fi sistată furnizarea apei pe strada Uzinei (tronsonul cuprins de Uzina de Apă Buftea și Șos. București-Târgoviște) și Șos. București-Târgoviște (tronsonul cuprins de str. Studioului și Liceul Dumitru Dumitrescu – partea dreaptă);

      –  în noaptea de miercuri spre joi – 27 spre 28 mai 2020, nu vor avea apă la robinete abonații de pe străzile: Agricultori (tronsonul cuprins de străzile Garoafelor și Muncii), Muncii (tronsonul cuprins de str. Agricultori și calea ferată), Aleea Salcâmilor și Ficusului;

      –  în noaptea de joi spre vineri – 28 spre 29 mai 2020, vor fi afectati de lipsa apei abonații de pe străzile: Războieni, Fulger, Luminii, Norului și Motoc.

Programul de spălare a conductelor pentru următoarea perioadă, cu menționarea străzilor și a intervalului orar, va fi comunicat săptămânal.

La reluarea furnizării apei, se vor executa operațiuni de golire sub presiune a rețelelor, motiv pentru care, pentru o scurtă perioadă de timp, este posibil ca apa să prezinte modificări în ceea ce privește turbiditatea și culoarea. În acest context, rugăm toți abonații să nu consume apă de la robinete până la limpezirea ei completă.

Ne cerem scuze față de abonații afectați, pe care îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi.

Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de aceste opriri să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum şi uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.