Spălarea rețelei de distribuție a apei potabile din zona Buftea în perioada 01 – 05 iunie 2020!

         În această perioadă RAJA SA execută lucrări de spălare a rețelei de distribuție a apei potabile din orașul Buftea și din localitățile limitrofe aflate în aria de operare a societății. Acțiunea face parte din programul de mentenanță preventivă și urmărește asigurarea calității apei distribuite consumatorilor. Lucrările se desfășoară săptămânal, de luni până vineri, pe câte un tronson de rețea, în diferite intervale orare nocturne.

         Astfel, începând de luni – 01 iunie 2020, până vineri – 05 iunie 2020, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei, între orele 22.00 și 06.00, după următorul program:

      –  în noaptea de luni spre marți – 01 spre 02 iunie 2020, vor fi afectați consumatorii de pe Șoseaua București-Târgoviște, tronsonul cuprins de strada Uzinei și ieșirea din localitatea Crevedia;

      –  în noaptea de marți spre miercuri – 02 spre 03 iunie 2020, va fi sistată furnizarea apei pe strada Muncii, între Aleea Speranței și Șos. București-Târgoviște;

      –  în noaptea de miercuri spre joi – 03 spre 04 iunie 2020, nu vor avea apă la robinete abonații de pe Șoseaua București-Târgoviște, zona delimitată de pod și calea ferata de la ieșirea din orașul Buftea;

      –  în noaptea de joi spre vineri – 04 spre 05 iunie 2020, vor fi afectati de lipsa apei abonații de pe strada Independenței, tronsonul cuprins de străzile Mănești și Milano.

          Programul de spălare a conductelor pentru următoarea perioadă, cu menționarea străzilor și a intervalului orar, va fi comunicat săptămânal.

         La reluarea furnizării apei, se vor executa operațiuni de golire sub presiune a rețelelor, motiv pentru care, pentru o scurtă perioadă de timp, este posibil ca apa să prezinte modificări în ceea ce privește turbiditatea și culoarea. În acest context, rugăm toți abonații să nu consume apă de la robinete până la limpezirea ei completă.

        Ne cerem scuze față de abonații afectați, pe care îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi.

          Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de aceste opriri să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum şi uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.