CALITATEA APEI POTABILE

TUZLA 2019

NR. CRT. PARAMETRU LIMITE ADMISE

Legea 458/2002

Legea 311/2004

 

Retea

Ianuarie

 

Retea

Martie

Retea

Iulie

Retea

Septembrie

Retea

Octombrie

1 Gust acceptabil acceptabil acceptabil acceptabil acceptabil acceptabil
2 Miros acceptabil acceptabil acceptabil acceptabil acceptabil acceptabil
3 Culoare, mg/l Pt-Co acceptabila acceptabil acceptabil acceptabil acceptabil acceptabil
4 Turbiditate, NTU <5 0.170 0.280 0.950 0.050 0.130
5 pH, unit. pH 6,5-9,5 7.54 7.69 7.60 7.60 7.70
6 Amoniu, (NH4+), mg/l 0,5 0.052 0.052 0.052 0.052 0.052
7 Nitriti, (NO2), mg/l 0,5 0.029 0.029 0.029 0.029 0.029
8 Clor rezidual liber, mg/l 0,1÷0,5 0.5 0.4 0.5 0.5 0.4
9 Indice prermanganat, mg O2/ l 5 0.552 0.552 0.552 0.552 0.552
10 Conductivitate,  µS/cm 2500 1217 1190 1250 1269 306
11 Nr. total colonii la 220C, nr./ml Nici o modificare anormala 9 2 11 1 0
12 Nr. total colonii la 370C, nr./ml Nici o modificare anormala 7 1 7 0 0
13 Bacterii coliforme, nr./100 ml 0 0 0 0 0 0
14 E. Coli, nr./100 ml 0 0 0 0 0 0
15 Enterococi, nr./100 ml 0 0 0 0 0 0
16 Clostridium perfringens 0 0 0

Analize Tuzla 2021

Analize Tuzla 2020