UPDATE – ora 16.40 – Constanța: Avarie la intersecția str. Enăchiță Văcărescu cu Alba Iulia!

Suntem nevoiți să prelungim durata de executare a lucrărilor de remediere a avariei de la intersecția străzilor Enăchiță Văcărescu cu Alba Iulia din municipiul Constanța, până în jurul orei 21.00. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de la intersecția străzilor Enăchiță Văcărescu cu Alba Iulia din municipiul Constanța, echipele RAJA sistează furnizarea apei potabile, astăzi – 21 septembrie 2023, în intervalul orar 12.30 – 17.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de bd. I.C. Brătianu  – bd. Aurel Vlaicu – str. Nicolae Filimon – str. Căpitan Petre Papadopol –  bd. I.C. Brătianu, precum și cei de pe străzile adiacente.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție deplasate la fața locului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.