UPDATE – Năvodari: Avarie pe strada Tașaul!

UPDATE  – ora 15.30

În momentul decopertării zonei s-a constatat necesitatea înlocuirii unui tronson de aproximativ 6m din conducta de alimentare cu diametrul de 160 mm, de pe strada Tașaul din orașul Năvodari. Echipele de intervenție care sunt la fața locului lucrează încontinuu pentru remedierea avariei de la primele ore ale dimineții. Lucrarea este îngreunată și de faptul că, pe anumite zone săpătura s-a executat manual deoarece s-au identificat cabluri electrice care asigură iluminatul stradal și care au impus precauție în executarea operațiunilor.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă și estimăm că în jurul orei 22.00 se va relua furnizarea apei potabile  către consumatorii afectați.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Astăzi – 23 iunie 2022, în intervalul orar 08.00 – 15.00, echipele RAJA sistează furnizarea apei potabile în vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 160 mm, de pe strada Tașaul din orașul Năvodari.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile: Tașaul, Corbului, Lacului și Nuferilor.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.