Nicolae Bălcescu: Atenție, se oprește apa vineri, 05 aprilie 2024!

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere/igienizare a rezervoarelor 2 X 300 mc, destinate înmagazinării și tratării apei potabile, RAJA S.A. va sista furnizarea apei în satul Nicolae Bălcescu din județul Constanța, vineri – 05 aprilie 2024, în intervalul orar 08.00 – 20.00.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în condiții optime.

Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Atenționăm utilizatorii de apă potabilă afectați de această oprire că, din cauza manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calității apei potabile din punct de vedere al turbidității şi culorii. În această situație, până la limpezirea apei se va se va evita consumul.