Se oprește apa pe mai multe străzi din mun. Onești, 12-13 septembrie 2023!

Pentru executarea lucrărilor de montare a unei vane de legătură pe conducta de alimentare cu apă de pe aleea Liliacului din municipiul Onești, județul Bacău, se va sista furnizarea apei potabile de marți – 12 septembrie 2023, ora 23.00, până miercuri – 13 septembrie 2023, ora 06.00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile: Mercur, Scutarului, Libertății, George Bacovia, Culturii, Jupiter, Saturn, Venus, Aurora, Emil Rebreanu, Belvedere, Cașinului, Republicii, George Călinescu, 1 Mai, Oituz, Parcului, Perchiului, Muncii, Păcii, Poștei, Radu Rosetti, Teilor, Florilor, Tineretului, aleea Liliacului  și cei din zona Quartal.

Investiția face parte din Contractul de Lucrări “CL 1 – Reabilitarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă și a rețelelor de canalizare menajeră în Municipiul Onești” în valoare de aproximativ 71 mil. lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM).

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

 Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

 Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.